Mèdic

Servici mèdic personalitzat, atenent les necessitats de qualsevol patologia prèvia i realitzant funcions de medicina preventiva. Informant en tot moment als familiars.

Infermeria 24HORES

Servici d'infermeria les 24 hores, integrat per un equip d'ATS encarregats del control i administració de medicaments, així com proves analítiques, electrocardiogrames, etc...

Psicologia

Prestem atenció psicològica global atenent totes les necessitats cognitives i emocionals. Realitzant teràpies tant individuals com col·lectives.

Animació sociocultural (TASOC)

Els nostres animadors socioculturals s'encarreguen de realitzar activitats perquè nostres residents no caiguen en la rutina i mantinguen un tipus de vida activa.

Treball social

Proporcionem al resident i familiars informació i assessorament sobre els drets i recursos socials existents, realitzant els tràmits burocràtics i gestions que precise.

Fisioteràpia

Programes específics i personalitzats de qualsevol tipus de rehabilitació i fisioteràpia. Manteniment amb activitats físiques grupals, tècniques de relaxació i alleugeriment del dolor.

Cuina pròpia

Menjar casolana diàriament en cada residència amb aliments frescos de temporada i de qualitat. Sense catering externs. Adaptant-nos a qualsevol patologia de cada comensal.

Auxiliar d'infermeria

Un gran equip d'auxiliars d'infermeria s'encarrega amb molt atenció i afecte de les necessitats diàries dels majors.

Podòleg

Servici opcional per al diagnòstic i tractament de diverses afeccions del peu i turmell.

Logopeda

Servici opcional a Alzira de tractament dels trastorns de la comunicació humana, manifestats a través de patologies i alteracions en la veu, la parla i el llenguatge.

Perruqueria

Servici opcional.

Sistemes d'emergència

Els usuaris diponen d'un dispositiu en la monyica a través del qual poden alertar el personal perquè acudisquen en la seua assistència.

Farmàcia

Tots els centres de Solimar tenen un servici de Farmàcia amb el qual es gestionen les receptes i es controlen i administren els medicaments pertinents.

Neteja i bugaderia

Tenim servici de bugaderia pròpia en totes les residències. A cada usuari se li assigna un codi per a la seua roba i així fer el seguiment i control de les mateixes.

Servici religiós

S'oferix l'opció als residents d'assistir a l'eucaristia i a la celebració dels sagraments.